חג חנוכה הינו חג המגיע לביקור באמצע שגרת אפורה יבשה ללא חגים ומועדים. בחג זה המון משפחות וקבוצות חברים מזמינים חופשה ומעבירים את שמונת ימי החג בכיף. במיוחד אלה שלא הספיקו לנפוש בחודשי הקיץ. למרות שחג חנוכה נופל בימי חורף קרים ואפילו גשומים, אפשר ליהנות מחופשה מושלמת ומהנה במיוחד.
חג חנוכה חג שאהוב על כולם במיוחד שהוא מגיע עם שמונה ימים של חופש, כל הילדים בבית וזה הזמן לארגן חופשה משפחתית וחמימה. אם לא בא לכם להתרחק ממקום מגורכם או להיפך אם אתם מרגישים שזה הזמן לשנות אוירה נשמח להכיר לספר לכם על וילה למשפחות בארץ. הווילות נמצאות בכל אזור- גליל עליון, גליל מערבי, סביבות הכנרת, ערי הצפון, מרכז, תל אביב, דרום ואילת.
כמו שהזכרנו חג חנוכה יוצא בחודשי החורף וכידוע אין חופשה מושלמת ללא שחייה בבריכה גדולה ופרטית, לכן בעלי הווילות דאגו לחמם עבורכם את הבריכה ובנוסף לקרות את כל המתחם. בנוסף לזה לרשותכם ג'קוזי ספא מחומם, סאונה, שולחנות משחק, חדרי שינה, סלון גדול אל מול מסך LCD ועוד. מלבד האטרקציות הקיימות בווילה, הנכם יכולים לבלות ולבקר במתחמי בילוי ואטרקציות לכל המשפחה בקרבת מקום. כמו מסלולי הליכה המלאים במי גשם, רכיבה על סוסים, טרקטורונים, פיינטבול, קניונים ומסעדות טובות.
חג חנוכה לא יכול לעבור ללא זלילת לביבות וסופגניות משמינות וטעימות. לכן בוילה לחנוכה 2014 עומד לרשותכם מטבח מאובזר וגדול שבו תוכלו להכין את מטעמי החג וליהנות מארוחת "לביבות וסופגניות" אל מול נרות החנוכייה.
מתכון ללביבות קלאסיות:
מרכיבים (4 מנות):
חמישה תפוחי אדמה בינוניים
שני בצלים גדולים
ביצה
כף וחצי קמח רגיל או מלא
מלח ופלפל
קורט קינמון או מוסקט טחון
כלים:
קערת ערבוב
פומפייה (גסה ועדינה)
קולפן
סכין קטנה לקילוף הבצל
מחבת גדולה לטיגון
תרווד
נייר סופג
מסננת
אופן ההכנה:
1. מקלפים את תפוחי האדמה והבצל.
2. מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה גסה ושמים בקערה.
3. מגרדים את הבצל בפומפייה עדינה ומוסיפים לקערה.
4. מוסיפים את הקמח, הביצה, המלח, הפלפל והקינמון או אגוז מוסקט.
5. מערבבים בעזרת הידיים. כשהתערובת אחידה מעבירים למסננת, ומניחים מעל קערה לכחצי שעה.
6. עוברים לשלב הטיגון: מחממים שמן קנולה במחבת (נזהרים לא לשרוף את השמן). לוקחים חופן ן מהתערובת, סוחטים ויוצרים לביבה שטוחה בגודל חצי כף יד.מניחים במחבת, מטגנים עד הזהבה והופכים.
7. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
הצעת הגשה: הלביבה אוהבת שמפנקים אותה בשמנת 9 ואפילו 15 אחוז, ורסק תפוחים עוזר להדגיש את המתיקות שלה.